menu CLOSE

Papa la Soni

 Papa La Soni – mancare ungureasca cu rock romanesc

La Papa la Soni gulasul, papricasul si fasolea cu tarhon se servesc cu garnitura de jazz, rock, punk, folk. Se folosesc numai retete originale: gulasul unguresc si muzica romaneasca sau …internationala.

Spitalul-De-Urgenta-Dan-Helciug-Vama-Veche10

Papa la Soni

„Papa la Şoni” a devenit un spaţiu de referinţă pentru cei care iubesc gastronomia alternativă/creativă, dar şi pentru cei care gustă muzica bună, cartea, teatrul, fotografia sau …publicitatea. Pe scena din Vama Veche sau pe cea de la Bucureşti, s-a mixat muzică, s-au mixat mâncăruri, s-au amestecat culturi, expresii, s-a creat, s-a comunicat. „Papa la Şoni” a produs mâncăruri şi gusturi originale pe care le-a asociat cu evenimente singulare. Trupe de muzică underground, dansuri tradiţionale, expoziţie de fotografii, colocviu de publicitate, teatru alternativ, prezentări şi lansări de carte, demonstraţii gastronomice sunt genul de evenimentele derulate la „Papa la Şoni”. Restaurant – cu specific international, muzica live, organizari evenimente, revelion, vizionari filme, teatru, concerte. Ambient: rock, traditional, folk, studentesc.

8547

Soni

SoniSoni (se citeste Șoni – vine de la numele lui unguresc, Sanyi) e un ungur din Reghin, cu un tata roman (de la care i se trage numele Alexandru Padurean) si o mama unguroaica. Soni si-a descoperit spiritul antreprenorial de mic si l-a pus la treaba. A facut mai intai o carciuma de mare succes, Laptaria lui Enache, pe acoperisul Teatrului National, la scurt timp dupa Revolutie. Fiind un mare iubitor de lucruri frumoase si bune la gust, a mai facut tot felul de alte lucruri in care el si prietenii si clientii lui pot combina diverse placeri ale vietii, intotdeauna mancarea fiind unul dintre ele. Soni e cunoscut si in afara Bucurestiului, in Vama Veche, de pilda….  Lui Soni ii place sa manance si sa bea, ii place si sa faca mancarea, ii place s-o imparta si sa o manance cu altii, ii place sa vada ca iti place si ca ai devenit in scurt timp prietenul lui. De aceea vine multa lume la Papa la Soni, adica la Soni acasa, oameni care se cunosc intre ei, care sunt toti prieteni cu Soni si Soni cu fiecare din ei….    Sunt si tot felul de evenimente la Papa la Soni, in special cu oameni care canta din gura sau din ceva, singuri sau in grupuri. Mai sunt si mici targuri la care Soni si altii ca el vand diverse de-ale gurii, facute de ei, ba chiar si pentru copii au cate ceva.   (GB)