menu CLOSE

Bine ati venit la Marina Park !

Complexul Turistic "Pensiune - Camping Marina Park" a fost construit in anul 2000, in pur stil dobrogean, specific zonei , pastrandu-se spiritul local in armonie cu peisajul si relieful zonei, folosindu-se doar materiale ecologice: piatra sedimentara organica din proximitatea localitatii Vama Veche, lemn si stuf.
Inca din anul 2002 Marina Park s-a implicat activ in sustinerea miscarii "Salvati Vama Veche" organizand manifestari culturale :" Blues la Infinit", ' Freedom JAZZ' , participand direct la organizarea celor 6 editii a festivalului "STUFSTOCK", dintre care 3 editii au avut loc in spatiul din incinta complexului si functioneaza in acest moment ca unitate autonoma de cazare. Pastrarea spiritului initial al acestui loc reprezinta principala preocupare a echipei de administrare. "

Detalii despre Complex

Pe malul Marii Negre, în apropierea drumului european E87, aceasta pensiune relaxata se afla la 5 minute de mers pe jos de plaja Vama Veche, la 10 Km de Padurea Hagieni, la 14 de Pestera Limanu, la 25 Km de Herghelia Mangalia și la 10 km de Vechea moschee din Mangalia.
Camerele rustice, în casute din lemn si piatra sedimentara organica, sunt dotate cu baie proprie. Unele au zone de relaxare si pot gazdui pana la patru oaspeti.
Parcarea este gratuita. Facilitatile includ o bucatarie comuna și o zona de gratare, precum si acces la masina de spalat. Exista si trei terase mobilate. Este disponibila o zona generoasa pentru camping. Se pot aplica reguli privind sederea minima. Animalele de companie sunt binevenite contra cost in anumite perioade ale sezonului.