menu CLOSE
REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

CLIENT ESTE ORICE PERSOANA CAZATA SAU CARE BENEFICIAZA DE ORICE SERVICIU DIN CADRUL COMPLEXULUI

In calitate de PRESTATORI dorim sa aveti o sedere placuta in cadrul Complexului nostru, asigurandu-va ca ne vom stradui ca toate serviciile oferite sa fie la nivelul cerintelor dumneavoastra.

Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele unei bune colaborari in conditii civilizate conform normelor legale in vigoare. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea conditiilor de sedere a turistilor in incinta Complexului nostru, se aplica tuturor turistilor care il accepta prin insusi faptul cazarii lor si trebuie respectat fara limite si rezerve. Cazarea in cadrul Complexului se face la Receptia din cadrul Pensiunii “Marina Park”, prezentand actul de identitate pentru inregistrarea in registrul destinat oaspetilor de unde se preia/preda si cheia/cardul destinat camerei/bungalou/bratara acces.

Pentru cazarea la camere : ora check-in este 15:00, iar ora check-out este 12:00.
Pentru cazarea la cort/rulota: ora check-in este 12.00 iar ora de check-out este 14.00
Orele de de odihna :15-18 ; 12  – 10 am.

Achitarea costurilor serviciilor seva face la receptie in momentul sosirii sau daca se considera de cuviinta la sfarsitul sejurului. Din momentul preluarii cheii turistul raspunde pentru camera/bungalou inchiriata.

TURISTUL TREBUIE SA STIE

–   sa nu deterioreze sau sa preia la plecare obiectele din dotarea spatiului de cazare, in caz contrar acesta datoreaza prestatorului contravaloarea acestor obiecte;

–   sa foloseasca doar camerele rezervate si spatiile comune ale Complexului;

–   sa nu lase copii nesupravegheati

–   sa nu rupa plantele sau arbustii din proprietatea Complexului;

–   sa nu foloseasca prosoapele din dotarea spatiului inchiriat pentru sters par vopsit, pentru demachiat, curatat incaltaminte, pardoseala.

–   sa respecte programul de functionare afisat la fiecare compartiment din incinta Complexului si orele de odihna (24:00-10:00);

–   sa respecte regulile de functionare si folosire a aparaturii si bunurilor afisate in fiecare compartiment din incinta Complexului;

–   sa fie atent la suprafetele ce pot deveni alunecoase (baie , bucatarie)

–     Animalele de companie sunt accepate  in urmatoarele conditii:

Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotarea spatiilor folosite intimpul sejurului, a nesupravegherii copiilor sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea prestatorilor.

Prestatorul nu raspunde pentru obiectele personale lasate  nesupravegheate , de catre proprietarii lor,  in locuri publice din incinta complexului  (camping).

Prestatorul nu raspunde pentru intreruperile de alimentare cu energie electrica datorate furnizorului , exploatarii neconforme a conexiunilor / scurturi, supraincaracarii retelei cu consumatori mari (aer conditionat/plite electrice/expresoare, etc).

Orice abatere aduce dupa sine sanctiuni;

Este interzis:

–   Orice fel de sunet  cu volum ridicat care ar putea deranja ceilalti turisti cazati . Se accepta doar reprezentatii muzicale  live, unpluged, neamplificate, in interval orar si locatii prestabilite.

–   FUMATUL IN INCINTA TUTUROR SPATIILOR PUBLICE DIN CADRUL COMPLEXULUI

–   aruncarea mucurilor de tigari in alt loc decat cele special amenajat(scrumiere) dupa ce in prealabil au fost stinse,

       –  focul deschis, arzatoare – aragazuri  cu butelii de gaz,

–   accesul cu consumatori electrici, resouri, radiatoare, fierbatoare (altele decat cele din dotare, acolo unde este cazul) in camere si spatiile folosite din incinta Complexului in timpul sejurului.

      –  conectarea cu energie electrica la conexiunile  rezervate rulotetelor a echipamentelor electrice folosite la                         camparea cu
cortul,

       – conectarea consumatorilor mari ( plite electrice, aer conditionat) la conexiunile electrice  rezervate Rulotelor,

–   introducerea in incinta Complexului de arme, substante lacrimogene, substante halucinogene sau psihotrope , comportament necivilizat si agresiv in stare de ebrietate, atrage dupa sine sanctiuni conform legii.

–  folosirea gratarelor personale in afara spatiului special amenajat din interiorul campingului.  In   camping este amenajat un spatiu dotat cu gratare  ce pot fi folosite de catre clienti cu respectarea normelor PSI.

Gunoiul si resturile menajere se vor depozita obligatoriu selectiv in cosurile de gunoi din dotarea Complexului sau in saci menajeri ce urmeaza a fi ridicati de catre personalul cu aceasta atributie.

 Ne rezervam dreptul de a selecta clientii, astfel orice comportament necivilizat  in afara acestui regulament , poate conduce la evacuarea turistului din cadrul complexului.

Complexul Turistic ,,Marina Park“

este compus din 2 locatii : Pensiune si  Camping.

Pensiunea este dotata cu bucatarie complet utilata ce poate fi pusa la dispozitia clientului in functie de sejur (in perioadele aglomerate accesul la bucatarie poate fi restrictionat!). Deasemenea, in incinta campingului se gasesc racitoare (frigidere) puse la dispoziția clienților exclusiv pentru mancare!

PENTRU ORICE DISTRUGERE SAU AVARIERE A BUNURILOR SAU NERESPECTAREA NORMELOR DE CURATENIE SI LINISTE SE VOR LUA MASURI IN CONSECINTA CONFORM PREZENTULUI REGULAMENT SI LEGISLATIEI ROMANE IN VIGOARE.
COMPLEXUL TURISTIC,,MARINA PARK“ NU SE FACE RASPUNZATOR DE EVENTUALELE PIERDERI/FURTURI  ALE OBIECTELOR PERSONALE AFLATE IN INCINTA CAMPINGULUI . PENTRU OBICTELE  DE VALOARE VA PUNEM LA DISPOZITIE CUTII  DE VALORI  PRECUM SI O CAMERA DE BAGAJE CU SUPRAVEGHERE SI PAZA.
COMPLEXUL TURISTIC,,MARINA PARK“ NU SE FACE RASPUNZATOR DE EVENTUALELE EFECTE ALE UNOR CALAMITATI NATURALE, SAU DIVERSE LUCRARI CARE AR PUTEA CAUZA BLOCAREA TRAFICULUI RUTIER, ALIMENTAREA CU APA, ENERGIE ELECTRICA, LUCRURI CARE AR PUTEA AFECTA SEJURUL DUMNEAVOASTRA.
IN CAZUL NERESPECTARII PREZENTULUI REGULAMENT NE REZERVAM DREPTUL DE A LUA MASURI SI DE A NE SELECTA CLIENTII.
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

 

vezi : termeni si conditii

 

FIŞA DE ANUNTARE A SOSIRII SI PLECĂRII
REGISTRATION FORM-ANMELDUNG-FORMULAIRE TO BE COMPLETED ON ARRIVAL-AUSZUFULLEN BEI DER ANKUNFT POUR COMPLETER A L'ARRIVÉE SC Montanrom Impex SRL , MARINA PARK- VAMA VECHE str. Nichita Stanescu, nr. 10
Prenume / Nume
Data Nasterii / Date of Birth
Locul Nasterii
Cetatenia
Domiciliul
Nr.
Tara
Data Sosirii / Date of Arrival
Data Plecarii/ Date of Departure
Anul / Year
Scopul Calatoriei /Purpose
Act de Identitate / ID Card
ID Numar / Number
Email
Accept termenii si conditiile / Terms of Service
Acord Privind Protectia Datelor / GDPR