termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

In conditiile pandemiei de corona virus, societatea noastra a luat masuri de dezinfectare intensa a camerelor si spatilor comune, acestea fiind  dotate cu gel dezinfectant pentru maini, iar suprafetele de contact comun sunt dezinfectate cu solutii alcoolice speciale. Va recomandam sa purtati masca in zonele publice din cadrul complexului si sa pastrati o distanta minima de 1,5 – 2 metri intre persoane.

Deasemenea va rugam sa preluati informatiile necesare din legea starii de alerta si sa respectati toate recomandarile autoritatilor.

Acest site este proprietatea SC MONTANROM IMPEX SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in Buhusi, str. N. Balcescu nr.2 , Buhusi, jud. Bacau, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J/04/286/2000, cod unic de inregistrare RO13111434.

Va rugam sa cititi cu atentie aceste Conditii de utilizare inainte de accesarea sau utilizarea acestui site.

Prin accesarea sau utilizarea acestui site, utilizatorii declara in mod expres ca au citit, sunt de acord si accepta expres termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos.

 1. Utilizarea site-ului

Continutul acestui site este oferit in scop informativ precum si in scopul desfasurarii relatiilor contractuale incheiate intre SC MONTANROM IMPEX SRL si clientii beneficiari ai serviciilor communicate pe https://www.marinapark.ro.  Anumite sectiuni ale site-ului sunt destinate unor categorii largi de utilizatori. Accesarea si utilizarea de catre dumneavoastra a informatiilor incluse pe acest site sunt supuse prezentelor Conditii de utilizare. Accesarea si utilizarea acestui site echivaleaza cu acceptarea, fara limitari sau rezerve, a acestor Conditii de utilizare.

 1. Continut

SC Montanrom Impex SRL va folosi toate mijloacele aflate in mod rezonabil la dispozitia sa pentru a asigura acuratetea si actualitatea informatiilor prezentate pe acest site, insa nu sustine si nu garanteaza in niciun mod acuratetea, actualitatea sau caracterul exhaustiv al acestora. Sunteti de acord cu faptul ca accesarea si utilizarea acestui site si a continutului sau sunt realizate pe riscul dumneavoastra. SC MONTANROM IMPEX SRL nu acorda niciun fel de garantie, expresa sau implicita, inclusiv garantia de punere in vanzare in vederea utilizarii in anumite scopuri. Nici SC Montanrom Impex SRL si nicio alta persoana sau entitate implicata in conceperea, realizarea sau gazduirea acestui site nu vor avea niciun fel de responsabilitate, de orice natura, pentru orice paguba, inclusiv, fara limitare, daune directe, incidentale, indirecte, sau punitive, rezultate din accesul, utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui site, sau din orice erori sau omisiuni in continutul site-ului. Aceasta limitare include orice pagube suferite de echipamentele dumneavoastra informatice, inclusiv ca urmare a infectarii cu virusi.

 1. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa aparati SC MONTANROM IMPEX SRL, precum si angajatii, conducerea, agentii, furnizorii si partenerii SC MONTANROM IMPEX SRL pentru si impotriva tuturor pierderilor, cheltuielilor, pagubelor si costurilor, inclusiv cheltuielile rezonabile cu onorariile avocatilor, rezultate din incalcarea de catre dumneavoastra in orice mod a acestor Conditii de utilizare.

 1. Serviciile si plasarea comenzii

Serviciile comercializate pe prezentul website sunt servicii de turism si agrement.
Prin procesul de efectuare a comenzii prin intermediul prezentului website sau prin platforme moderne contemporane precum booking.com, Airbnb.com, etc.  accesand meniul de comanda echivaleaza cu incheierea contractului intre SC Montanrom Impex SRL si dumneavoastra, in care SC Montanrom Impex SRL are calitatea de vanzator si dumneavoastra aveti calitatea de cumparator.
Comanda dumneavoastra va fi confirmata de SC Montanrom Impex SRL  prin email catre adresa indicata de dvs. in urma plasarii comenzii.  Comanda va deveni activa in urma platii avansului de 30% din valoarea totala a serviciilor, confirmata in  scris prin email.
De asemenea, solicitarea dumneavoastra telefonica, prin posta electronica sau prin completarea si trimiterea formularului de rezervare de pe site,  de a deveni client sau beneficiar al serviciilor noastre la numarele : 0723690941, 0772269844, 0723502230 ,  echivaleaza cu incheierea contractului intre SC Montanrom Impex Srl si dumneavoastra, in care SC Montanrom Impex SRL are calitatea de vanzator si dumneavoastra aveti calitatea de cumparator.

 1. Pretul serviciilor

Preturile serviciilor se pot gasi la:  https://www.marinapark.ro/lista-camere/

 1. Anularea serviciilor

Aveti dreptul de a anula serviciile puse la dispozitie in termen cu minimum 30 zile calendaristice inainte de acordarea acestora fara niciun cost aditional. In cazul in care anularea se face cu mai putin de 30 zile calendaristice pana la data de check-in se va plati o penalizare echivalenta cu 30% din pretul total al serviciilor rezervate.

 1. Confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal

Completarea formularului derezervare  este considerata consimtamantul expres si neechivoc al
utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje
electronice. MONTANROM IMPEX SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de rezervare sau contact . MONTANROM IMPEX SRL se angajeaza sa foloseasca datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii site-ului numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
Societatea va retine datele cu caracter personal si le va folosi in scopul informarii clientilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si privind ofertele si promotiile proprii, prin e-mail sau posta . Datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra nu vor fi folosite in alte scopuri si nici vandute catre terti.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Montanrom Impex SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, imputernicitul sau partenerii contractuali ai Montanrom Impex Srl.
SC Montanrom Impex SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul https://www.marinapark.ro  sau https://camping.marinapark.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin transmiterea unui email catre adresa office@marinapark.ro
Furnizarea datelor cu caracter personal de catre clienti sau potentiali clienti este obligatorie.
Refuzul de a furniza datele cu caracter personal are drept consecinta imposibilitatea de colaborare.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
Furnizarea datelor cu caracter personal implică acceptul dumneavoastra ca datele personale să fie stocate si prelucrate de SC MONTANROM IMPEX SRL.
In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, asa cum a fost modificata ulterior si GDPR, conform normelor europene, SC Montanrom Impex SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.
Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie la prelucrarea datelor, de a nu fi supus unei decizii individuale, conditiile de exercitare a acestor drepturi, precum si a dreptului de a se adresa justitiei.
Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa o cerere in scris, datata si semnata la adresa Str. Nichita Stanescu,nr. 10, Vama Veche, jud Constanta.

 1. Site-uri partenere si legaturi

Acest site poate contine legaturi sau referinte la alte site-uri apartinand unor terti si asupra carora SC Montanrom Impex SRL nu are niciun fel de control. Asemenea legaturi sunt oferite doar in scopul usurarii navigarii. In mod similar, si acest site poate fi accesat prin legaturi de pe alte site-uri asupra carora SC Montanrom Impex SRL nu are niciun fel de control. SC Montanrom Impex SRL nu ofera niciun fel de garantii asupra corectitudinii, actualitatii sau caracterului exhaustiv al oricaror informatii continute de astfel de site-uri si nu poate fi in niciun fel responsabil pentru orice daune sau prejudicii, de orice fel, cauzate de respectivele informatii. Includerea in acest site a oricarei legaturi catre un alt site nu implica aprobarea sau recomandarea de catre SC Montanrom Impex SRL a respectivului site.

Acest site nu utilizeaza cookie-uri.
Site-ul nostru conține legături către alte site-uri care au propria politică de confidențialitate. Aceste politici de confidențialitate pot fi diferite de cele adoptate de noi, prin urmare nu răspundem unor site-uri terțe, cum ar fi Facebook, Google, Twitter etc.

 1. Previziuni

Acest site poate contine declaratii ce contin previziuni care pot fi afectate de diverse riscuri sau fenomene neprevazute si al caror rezultat efectiv ar putea fi diferit de cel previzionat.

 1. Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site este supus protectiei dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate. Continutul acestui site nu poate fi copiat in alte scopuri decat pentru utilizare individuala noncomerciala, cu pastrarea tuturor notelor de copyright si a altor metiuni privind proprietatea informatiilor, iar ulterior nu poate fi recopiat, reprodus sau redistribuit in orice alt mod.
Cu exceptia cazurilor permise in mod expres mai sus, nu aveti dreptul sa copiati, sa afisati, sa descarcati, sa distribuiti, sa modificati, sa reproduceti, sa republicati sau sa retransmiteti, pentru nici un alt scop, oricare din informatiile, textele sau documentele continute de acest site, sau oricare pasaj din acesta, prin nici un fel de mijloc electronic sau prin alte mijloace de stocare, sau sa creati ori sa derivati lucrari stiintifice pe baza unor asemenea imagini, texte sau documente, fara consimtamântul expres, in scris, al SC Montanrom Impex SRL.

 1. Nulitate 
  Acest site si continutul sau sunt concepute pentru a respecta legile si regulamentele aplicabile in România. Desi informatiile de pe acest site sunt accesibile si utilizatorilor din afara Romaniei, informatiile referitoare la serviciile Montanrom Impex SRL sunt menite a fi folosite in mod exclusiv de utilizatorii de pe teritoriul României. In alte tari pot exista legi, cerinte legale si practici ce difera de cele din Romania.
 2. Lege aplicabila 
  Aceste Conditii de utilizare, precum si utilizarea efectiva a acestui site de catre dumneavoastra sunt supuse in exclusivitate legilor din România. Orice actiune sau procedura legata de utilizarea sau continutul acestui site va fi deferita competentei exclusive a Tribunalului Bucuresti
 3. Diverse 
  In cazul in care orice prevedere a acestor Conditii de utilizare va fi considerata nelegala, nula sau inaplicabila, o asemenea calificare se va referi strict la prevederea in cauza, fara a afecta aplicabilitatea celorlalte prevederi.
  SC Montanrom Impex SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a sterge orice material de pe acest site in orice moment, fara o notificare prealabila.
 4.  Drepturile Utilizatorilor:de acces, navigare si utilizare a acestui Site;
  b. de a beneficia de informatiile postate pe Site;
  c. de a-si exprima opiniile sub forma comentariilor ori de a cere informatii suplimentare prin intermediul datelor de contact mentionate in sectiunea Contact;

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

CLIENT ESTE ORICE PERSOANA CAZATA SAU CARE BENEFICIAZA DE ORICE SERVICIU DIN CADRUL COMPLEXULUI

In calitate de PRESTATORI dorim sa aveti o sedere placuta in cadrul Complexului nostru, asigurandu-va ca ne vom stradui ca toate serviciile oferite sa fie la nivelul cerintelor dumneavoastra.

Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele unei bune colaborari in conditii civilizate conform normelor legale in vigoare. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea conditiilor de sedere a turistilor in incinta Complexului nostru, se aplica tuturor turistilor care il accepta prin insusi faptul cazarii lor si trebuie respectat fara limite si rezerve. Cazarea in cadrul Complexului se face la Receptia din cadrul Pensiunii “Marina Park”, prezentand actul de identitate pentru inregistrarea in registrul destinat oaspetilor de unde se preia/preda si cheia/cardul destinat camerei/bungalou.

Ora Check-in este 15:00, iar ora check-out este 12:00.
Orele de de odihna :15-18 ; 01  – 10 am.

Achitarea costurilor serviciilor seva face la receptie in momentul sosirii sau daca se considera de cuviinta la sfarsitul sejurului. Din momentul preluarii cheii turistul raspunde pentru camera/bungalou inchiriata.

Turistul trebuie sa stie:

–   sa nu deterioreze sau sa preia la plecare obiectele din dotarea spatiului de cazare, in caz contrar acesta datoreaza prestatorului contravaloarea acestor obiecte;

–   sa foloseasca doar camerele rezervate si spatiile comune ale Complexului;

–   sa nu lase copii nesupravegheati

–   sa nu rupa plantele sau arbustii din proprietatea Complexului;

–   sa nu foloseasca prosoapele din dotarea spatiului inchiriat pentru sters par vopsit, pentru demachiat, curatat incaltaminte, pardoseala.

–   sa respecte programul de functionare afisat la fiecare compartiment din incinta Complexului si orele de odihna (24:00-10:00);

–   sa respecte regulile de functionare si folosire a aparaturii si bunurilor afisate in fiecare compartiment din incinta Complexului;

–   sa fie atent la suprafetele ce pot deveni alunecoase (baie , bucatarie)

      –     Animalele de companie sunt accepate  in urmatoarele conditii:

  • Numai cele de talie mica(~35cm), neagresivi
  • Sa fie tinuti permanent in lesa
  • Accesul este interzis la grupurile sanitare
  • Necesitatile fiziologice numai in exteriorul Camping-ului
  • Nu se va lasa singur sau nesupravegheat in nici o clipa
  • rezervarea prealabila este obligatorie
  • In cazul nerespectarii uneia dintre aceste conditii, ne rezervam dreptul de a va cere parasirea Complexului.
  • in perioada 30 iulie – 27 august nu sunt acceptate animalele de companie

Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotarea spatiilor folosite intimpul sejurului, a nesupravegherii copiilor sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea prestatorilor.

Prestatorul nu raspunde pentru obiectele personale lasate  nesupravegheate , de catre proprietarii lor,  in locuri publice din incinta complexului  (camping).

Orice abatere aduce dupa sine sanctiuni;

Este interzis:

–   Orice fel de sunet  cu volum ridicat care ar putea deranja ceilalti turisti cazati . Se accepta doar reprezentatii muzicale  live, unpluged, neamplificate, in interval orar si locatii prestabilite.

–   FUMATUL IN INCINTA TUTUROR SPATIILOR PUBLICE DIN CADRUL COMPLEXULUI

–   aruncarea mucurilor de tigari in alt loc decat cele special amenajat(scrumiere) dupa ce in prealabil au fost stinse

       – focul deschis, arzatoare – aragazuri  cu butelii de gaz,

–   accesul cu consumatori electrici, resouri, radiatoare, fierbatoare (altele decat cele din dotare, acolo unde este cazul) in camere si spatiile folosite din incinta Complexului in timpul sejurului.

–   introducerea in incinta Complexului de arme, substante lacrimogene, substante halucinogene sau psihotrope atragand dupa sine sanctiuni conform legii.

 In   camping se gasesc gratare ce pot fi folosite de catre clienti cu respectarea normelor PSI.

Gunoiul si resturile menajere se vor depozita selectiv in cosurile de gunoi din dotarea Complexului sau in saci menajeri ce urmeaza a fi ridicati de catre personalul cu aceasta atributie.

Complexul Turistic ,,Marina Park“

este compus din 2 locatii : Pensiune si  Camping.

Pensiunea este dotata cu bucatarie complet utilata ce poate fi pusa la dispozitia clientului in functie de sejur (in perioadele aglomerate accesul la bucatarie poate fi restrictionat!). Deasemenea, in incinta campingului se gasesc racitoare (frigidere) puse la dispoziția clienților exclusiv pentru mancare!

PENTRU ORICE DISTRUGERE SAU AVARIERE A BUNURILOR SAU NERESPECTAREA NORMELOR DE CURATENIE SI LINISTE SE VOR LUA MASURI IN CONSECINTA CONFORM PREZENTULUI REGULAMENT SI LEGISLATIEI ROMANE IN VIGOARE.

COMPLEXUL TURISTIC,,MARINA PARK“ NU SE FACE RASPUNZATOR DE EVENTUALELE PIERDERI/FURTURI  ALE OBIECTELOR PERSONALE AFLATE IN INCINTA CAMPINGULUI . PENTRU OBICTELE  DE VALOARE VA PUNEM LA DISPOZITIE CUTII  DE VALORI  PRECUM SI O CAMERA DE BAGAJE CU SUPRAVEGHERE SI PAZA.

COMPLEXUL TURISTIC,,MARINA PARK“ NU SE FACE RASPUNZATOR DE EVENTUALELE EFECTE ALE UNOR CALAMITATI NATURALE, SAU DIVERSE LUCRARI CARE AR PUTEA CAUZA BLOCAREA TRAFICULUI RUTIER, ALIMENTAREA CU APA, ENERGIE ELECTRICA, LUCRURI CARE AR PUTEA AFECTA SEJURUL DUMNEAVOASTRA.

IN CAZUL NERESPECTARII PREZENTULUI REGULAMENT NE REZERVAM DREPTUL DE A LUA MASURI SI DE A NE SELECTA CLIENTII.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!