menu CLOSE

Marina Park

Detalii despre Complex

Pe malul Mării Negre, în apropierea drumului european E87, această pensiune relaxată se află la 5 minute de mers pe jos de plaja Vama Veche, la 10 Km de Padurea Hagieni, la 14 de Pestera Limanu, la 25 Km de Herghelia Mangalia și la 10 km de Vechea moschee din Mangalia.

Camerele rustice, în căsuțe din lemn, au pereți din lemn și piatră, Wi-Fi gratuit și băi private. Unele au zone de relaxare și pot găzdui până la patru oaspeți.

fatada cladire

Parcarea este gratuită. Facilitățile includ o bucătărie comună și o zonă de grătare precum si acces la masina de spalat. Există și trei terase mobilate. Este disponibilă o zonă pentru camping. Se pot aplica reguli privind șederea minimă. Animalele de companie sunt binevenite contra cost in  afara varfului de sezon (luna August!).

Complexul turistic , Pensiune – Camping „Marina Park”, a fost construit în anul 2000, în pur stil dobrogean, specific zonei , păstrându-se spiritul local în armonie cu peisajul și relieful zonei, folosindu-se doar materiale ecologice , piatra sedimentara organica din aceeași zona, lemn și stuf. Încă din anul 2002 Marina Park s-a implicat activ în susținerea mișcării „Salvați Vama Veche” organizând manifestări culturale : Blues la Infinit, Freedom JAZZ, participând direct la organizarea celor 6 ediții a festivalului STUFSTOCK. Marina Park va așteaptă cu oferte de cazare în pensiune, bungalouri și camping pentru corturi și rulote. Vă așteptăm cu mare drag!

 
[grw place_photo=”https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipPWrIiYECwKeMrfZfMBRKane9Pr4Z0889v3naQO=s1600-w300-h300″ place_name=”Marina Park” place_id=”ChIJU9NIressu0ARMDDzrdO8kkM” reviews_lang=”ro” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]