menu CLOSE

New Hotel Egreta

Situat într-o locație discretă în mijlocul unuia dintre cele mai frumoase peisaje naturale din Europa, Domeniul Egreta este mai mult decât o destinație premium.
Orice moment petrecut aici se transformă într-o experiență unică pe care îți vei dori să o repeți.
Dacă ești în căutarea unei clipe de liniște, a unei aventuri sau a unui weekend petrecut împreună cu familia, Domeniul Egreta te va surprinde de fiecare dată. Suntem mereu preocupați de confortul și de intimitatea celor care ne vizitează și te asigurăm că de la noi vei pleca întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

New Hotel Egreta este un complex turistic clasificat cu 4 stele, situat în inima Deltei, în Dunavățu de Jos, care poate fi o bună bază de incursiuni în zonă, fie pe apă, cu barca, fie pe uscat, datorită acesului facil pe șosea. Tulcea și gara principală se află la 45 km.
Printre facilitățile oferite gratuit se numără accesul la piscină în aer liber cu bar, situată pe malul apei, WiFi în tot complexul, și parcarea generoasă. Sala de conferință dotată cu instalație de sonorizare performantă este potrivită pentru evenimente corporative, conferințe sau teambuilding.
Toate camerele și suitele au climatizare inteligentă, minibar, Smart TV, cutie de valori și baie proprie cu duș, articole de toaletă gratuite, papuci și halate de baie. Apartamentul vip dispune de cadă cu hidromasaj și spațiu de relaxare cu canapea extensibilă. Printre modalitățile de petrecere a timpului liber amintim activitățile sportive (pescuit, birdwatching, cayac, ciclism) și cele specifice Deltei (accesibile prin flota proprie de ambarcațiuni a complexului și pontonul privat), dar și fotbal, bowling, biliard sau darts.
Restaurantul oferă un meniu variat, incuzând delicii locale, precum storceagul din sturion, borș de pește, saramură sau plachie din crap sau somn, folosind pește din amenajările piscicole proprii, într-o manieră sustenabilă ce respectă mediul și susține biodiversitatea zonei. Micul dejun generos este inclus în preț.